Garagetornooi
25/09/2022

Alle info + mogelijkheid tot inschrijven vind je hier !

Eetfestijn 2022
09/10/2022

Al voor de 22ste keer nodigen we jullie met onze tafeltennisclub uit voor ons gerenommeerde eetfestijn! Onze melange van schitterend eten en een fantastische sfeer maakt dit eetfestijn er eentje om niet te missen.  

9 Oktober 2022
vanaf 12u in GBS De Pinte 

Zoals de vorige jaren komt traiteur Peter ons weer verwennen met zijn hoogstaand eten. Naast zijn onovertroffen Côte à l’os brengt hij nog een hele resem andere gerechten mee die vleeseters, visliefhebbers en vegetariërs zullen kunnen bekoren. 

Ons eetfestijn gaat ook dit jaar weer door in de Gemeentelijke Basisschool van De Pinte. 

Voor de mensen die graag van het eten willen kunnen genieten maar helaas niet aanwezig kunnen zijn tijdens het eetfestijn, voorzien wij ook dit jaar de mogelijkheid om af te halen. 

Geef je bestelling dan voor 4 oktober door via dit invulformulier.

Nadat je jouw bestelling hebt doorgegeven schrijf je het te betalen bedrag over op het rekeningnummer van onze club: BE78 7512 0602 2986 en gebruik je de vermelding die wordt meegegeven in de bevestigingsmail. (Let op: enkel betalingen op voorhand gelden als inschrijving.)

Wij hopen dat jullie, zoals steeds, talrijk zullen deelnemen samen met vrienden, buren of familieleden om zo onze club een steuntje in de rug te geven!

Quiz 2022
10/12/2022

Het is met veel enthousiasme dat wij jullie vandaag kunnen uitnodigen voor de 33ste editie van de algemene quiz van TTC De Pinte.

Onze quiz staat er inmiddels om bekend vragen van elk niveau te bevatten en gebruik te maken van een groot scherm en prima geluid en belichting. Een ideale setting dus voor een avondje (quiz)plezier met familie, vrienden, collega’s.

Dit jaar gaat onze quiz door op zaterdag 10 december om 19u30 in het Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP), Polderbos 20, 9840 De Pinte. Alle info vind je op onze website (https://www.ttcdepinte.be/) of op de affiche in bijlage.

Inschrijven kan vanaf nu via deze link naar ‘google forms'.

Wie het formulier invult, krijgt een inschrijvingsbevestiging met daarbij een inschrijvingsnummer om te gebruiken voor de overschrijving. De inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het inschrijvingsgeld van 20 euro op onze clubrekening (BE78 7512 0602 2986) met vermelding van dat uniek inschrijvingsnummer. 

Er kunnen maximaal 50 ploegen plaatsnemen in onze ruime zaal. Wacht dus zeker niet te lang met inschrijven. De volgorde van inschrijven wordt bepaald op basis van de volgorde van ontvangst van het inschrijvingsgeld op onze clubrekening. Het is niet mogelijk plaatsen te reserveren via e-mail.

Wij hopen jullie opnieuw te mogen begroeten.